Αποθηκευσεις

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των μεταφορών επί 10 συναπτά έτη, έχοντας ως πρωταρχική μέριμνα την ικανοποίηση των πελατών μας. Τα τελευταία χρόνια πέραν των μεταφορών και διανομών, προέκυψε από πολλούς πελάτες μας, η ζήτηση αποθήκευσης των εμπορευμάτων τους. Έτσι, αποφασίσαμε να ανανεώσουμε τις υπηρεσίες μας, ούτως ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε και την ανάγκη της αποθήκευσης.
Για οτιδήποτε αφορά το ξηρό φορτίο, η VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ παρέχει χώρο στους πελάτες της σε αποθήκη έκτασης 2.000 τ.μ. στο Μαραθώνα Αττικής! Οι αποθηκευτικοί μας χώροι είναι πλήρως εξοπλισμένοι και κατάλληλοι για να δεχτούν παντός είδους ξηρό φορτίο. Στους πελάτες μας δίνεται πλέον η δυνατότητα αποθήκευσης των εμπορευμάτων τους μέχρι τη στιγμή που θα χρειαστεί η διανομή ή η απλή παράδοση στους παραλήπτες που θα μας υποδείξουν.

ΦΥΛΑΞΗ

Είμαστε σε θέση να εκτελούμε διανομές, κοστολογώντας και σχεδιάζοντας προγράμματα διανομών βάσει των δικών σας εταιρικών αναγκών, από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να περισυλλέγουμε εμπορεύματα, να τα αποθηκεύουμε και μετέπειτα να τα διανέμουμε ή μεταφέρουμε κατ΄ εντολή των πελατών μας. Έτσι, καλύπτουμε όλο το φάσμα φόρτωσης – αποθήκευσης – εκφόρτωσης που πιθανώς χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Ακόμη, παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα συντήρησης των προϊόντων τους μέχρι τη στιγμή που θα τα χρειαστούν. Στα Φορτηγά Ψυγεία μπορούμε να διατηρούμε για όσο διάστημα μας ζητηθεί, παντός είδους νωπά, φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα, είτε σε ψύξη είτε σε κατάψυξη στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Τα φορτία αυτά φυλάσσονται στο parking της VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ υπό την εποπτεία φύλακα και η θερμοκρασία τους ελέγχεται με καταγραφικά και θερμογραφικά. Αυτή η διαδικασία εξυπηρετεί τις περιπτώσεις που για οποιονδήποτε λόγο μας ζητηθεί να φορτώσουμε μια συγκεκριμένη ώρα, χωρίς να γίνεται να παραδώσουμε αμέσως, αλλά μετά από πολλές ώρες ή και μέρες.

Το κόστος για την υπηρεσία της αποθήκευσης είναι προσιτό, εναρμονισμένο με την αγορά καθώς σκοπός μας παραμένει να σας εξυπηρετούμε, φτιάχνοντας τις βέλτιστες διανομές και παραμένοντας σε θέση να καλύπτουμε κάθε έκτακτη ή πάγια ανάγκη της επιχείρησής σας.

Σας καλούμε να μας γνωρίσετε και να μας εμπιστευτείτε για την ποικιλία και ευελιξία των οχημάτων μας, τις υψηλών προσδοκιών υπηρεσίες μας και τις ανταγωνιστικές τιμές μας.