Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Γνωρίστε καλύτερα το ανθρώπινο δυναμικό της VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Κεφαλή της VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ είναι ο γενικός διευθυντής, που έχει και τη συνολική εποπτεία του κύκλου εργασιών της εταιρείας. Διαθέτει πολύχρονη εργασιακή εμπειρία στους κλάδους του γενικού εμπορίου, της διαφήμισης και των μεταφορών. Όλα τα project που αναλαμβάνουμε εκτελούνται υπό την καθοδήγησή του και βρίσκονται υπό τον στρατηγικό έλεγχό του.

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ

Η VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ διαθέτει εσωτερικό λογιστήριο, με την επικεφαλής να βρίσκεται πάντα στη διάθεση των πελατών. Καθήκοντά της τα reports, οι αναλύσεις, η συλλογή και επεξεργασία λογιστικών δεδομένων και η έκδοση τιμολογίων. Οι πελάτες μας μπορούν όποτε το επιθυμούν να εκφράζουν ερωτήσεις σχετικά με συμφωνίες, υπόλοιπα, τιμολόγηση και να είναι σίγουροι πως η υπεύθυνη λογιστηρίου θα τους απαντήσει άμεσα και αποτελεσματικά.

ΤΜΗΜΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Μία από τις σημαντικότερες θέσεις στις μεταφορικές εταιρείες είναι αυτή του υπεύθυνου δρομολογίων, γιατί αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των πελατών που δίνουν τις εντολές φόρτωσης και των οδηγών που τις εκτελούν. Μιας και φέρει την ευθύνη της καλύτερης εκτέλεσης κάθε μεταφοράς ή διανομής, ο υπεύθυνος δρομολογίων της VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό για το στήσιμο του προγράμματος κάθε πελάτη και παρακολουθεί όλο το φάσμα φόρτωσης – εκφόρτωσης, όντας σε ετοιμότητα να επιλύσει ό,τι κι αν προκύψει.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Τη VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ στελεχώνει επίσης η υπεύθυνη πωλήσεων. Καθήκοντά της η ανεύρεση νέων πελατών, η παρακολούθηση των ήδη υπαρχόντων με κοινή συνισταμένη να βρίσκεται η καλύτερη λύση για τον κάθε έναν ξεχωριστά. Καταγράφει λεπτομερώς τις ανάγκες των πελατών, βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τον υπεύθυνο δρομολογίων και παρακολουθεί την πρόοδο του κύκλου εργασιών της εταιρείας. Επίσης, είναι υπεύθυνη για το website και τα social media της εταιρείας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ολοκληρώνοντας με το προσωπικό γραφείου, η VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ διαθέτει γραμματειακή υποστήριξη. Η αρμόδια φροντίζει για τη λήψη τηλεφωνημάτων και τη σωστή καταγραφή των αιτημάτων των πελατών μας, ασχολείται με την αρχειοθέτηση και την οργάνωση του γραφείου, εξυπηρετεί τις απαραίτητες εξωτερικές υποθέσεις και συνδράμει βοηθητικά στην καταχώρηση τιμολογίων.

ΟΔΗΓΟΙ

Η ομάδα μας, δεν θα μπορούσε να μην έχει και τους οδηγούς μας, οι οποίοι βρίσκονται πάντα πρόθυμα και άξια στο πλευρό των πελατών μας. Μετρούν χιλιάδες χιλιόμετρα στο ενεργητικό τους και είναι κάτοχοι επαγγελματικών διπλωμάτων όλων των κατηγοριών. Είναι εργατικοί, ευγενείς και πάντα εξοπλισμένοι με ειδική ένδυση και υπόδηση καθώς επίσης και ειδικά φωσφορούχα γιλέκα, ώστε να διαφυλάσσεται η ασφάλεια αυτών και των παρευρισκομένων στους χώρους εργασίας.

Μπορείτε πατώντας εδώ να διαβάσετε άρθρα σχετικά με τις μεταφορές, τα νέα της VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ και τη στήλη e- VeNTouri