Διανομες

H VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ διαθέτει στόλο από σύγχρονα ιδιόκτητα Φ.Δ.Χ., πιο συγκεκριμένα Κόφες και Ψυγεία (συντήρηση – κατάψυξη με χώρισμα) χωρητικότητας 6, 8, 10, 12 & 15 ευρωπαλετών, Τριαξονικά χωρητικότητας 18 ευρωπαλετών και Συρόμενα χωρητικότητας 34 ευρωπαλετών. Τα μικρά φορτηγά για διανομές καλύπτουν κάθε ανάγκη των αστικών εμπορευματικών διανομών – μεταφορών και τα διαξονικά δουλεύουν πάνω στο κομμάτι των συνηθέστερων ζητήσεων από 10 – 12 έως 15 ευρωπαλέτες. Συνεχίζουμε με ποικιλία τριαξονικών φορτηγών για μεγαλύτερες παραγγελίες που αγγίζουν τις 18 ευρωπαλέτες, για να φθάσουμε στα συρόμενα που η χωρητικότητά τους αγγίζει τις 34 ευρωπαλέτες. Ο αριθμός, η ποικιλία και η διαφορετικότητα του στόλου μας είναι σίγουρο πως θα σας καλύψει απόλυτα!
Όλα τα οχήματα της VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ διαθέτουν GPS παρακολούθησης, ασφάλεια φορτίου και τα Φορτηγά Ψυγεία καταγραφικά θερμοκρασίας. Το κάθε όχημα είναι εφοδιασμένο με υδραυλική πόρτα, παλετοφόρα καρότσια, ιμάντες πρόσδεσης φορτίου, πλαϊνή πόρτα και τα Φορτηγά Ψυγεία με ψυκτικά μηχανήματα (ψύξης – κατάψυξης) καθώς και εσωτερικά χωρίσματα θαλάμου.

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά διαφόρων εμπορευμάτων και προϊόντων με συνέπεια, ασφάλεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές του χώρου! Η πολυετή μας πείρα σε μεταφορές με Φ.Δ.Χ. Ψυγεία και ειδικά η συνεργασία μας με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων, εγγυάται τη σωστή μεταφορά κάθε προϊόντος. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στις διανομές παντός είδους νωπών, φρέσκων, κατεψυγμένων προϊόντων και εμπορευμάτων.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η εμπειρία δείχνει πως οι διανομές αποτελούν ξεχωριστό κομμάτι από τη μεταφορά, με τους δικούς της κανόνες και τις δικές της ιδιαιτερότητες. Απαιτεί συντονισμένες κινήσεις, ταχύτητα και ευελιξία, προσοχή στη λεπτομέρεια και προγραμματισμό τόπου και χρόνου. Έτσι, στην VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό για το στήσιμο του προγράμματος διανομής. Πρωταρχική μέριμνα για εμάς, είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας. Γι αυτό ενημερωνόμαστε για τις ανάγκες σας, φτιάχνουμε μαζί τη διανομή σας και εφόσον συμφωνήσουμε και είμαστε βέβαιοι πως έχουμε καλύψει κάθε λεπτομέρεια, ανάγκη, απορία, σημείο ιδιαίτερης προσοχής, προχωράμε. Οι ικανοποιημένοι πελάτες, που μας εμπιστεύονται επί σειρά ετών είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της δουλειάς μας.

Σας καλούμε να μας γνωρίσετε και να μας εμπιστευτείτε για την ποικιλία και ευελιξία των οχημάτων μας, τις υψηλών προσδοκιών υπηρεσίες μας και τις ανταγωνιστικές τιμές μας.