ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Σας παρέχουμε τις εγκυρότερες ψυγειομεταφορές της αγοράς. Για να μεταφέρεται το προϊόν σας στη σωστή θερμοκρασία η VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ διαθέτει έναν ικανό στόλο από σύγχρονα ιδιόκτητα Φ.Δ.Χ. Ψυγεία (συντήρηση – κατάψυξη με χώρισμα) χωρητικότητας 6, 8, 10, 12 & 15 ευρωπαλετών, τριαξονικά χωρητικότητας 18 ευρωπαλετών και συρόμενα χωρητικότητας 34 ευρωπαλετών. Το κάθε όχημα είναι εφοδιασμένο με υδραυλική πόρτα, παλετοφόρα καρότσια, ιμάντες πρόσδεσης φορτίου, πλαϊνή πόρτα, ψυκτικά μηχανήματα (ψύξης – κατάψυξης) καθώς και εσωτερικά χωρίσματα θαλάμου.
Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά διαφόρων εμπορευμάτων και προϊόντων με συνέπεια, ασφάλεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές του χώρου! Η πολυετή μας πείρα σε ψυγειομεταφορές με Φ.Δ.Χ. Ψυγεία και ειδικά η συνεργασία μας με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων, εγγυάται τη σωστή μεταφορά κάθε προϊόντος. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στις ψυγειομεταφορές παντός είδους νωπών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην ορθή μεταχείριση ευπαθών προϊόντων όπως π.χ. ψάρια, πουλερικά, φρούτα, οπωροκηπευτικά, γαλακτοκομικά κ.α.

ΟΡΘΗ ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΑ

Δεν είναι τυχαία η κίνηση μας να επενδύσουμε στον ολοκληρωμένο έλεγχο της θερμοκρασίας των φορτηγών, έτσι ώστε προμηθευτής και πελάτης να έχουν πλήρη γνώση και απόλυτη βεβαιότητα για την ορθή ψυγειομεταφορά. Πιο αναλυτικά, επιλέξαμε διακριβωμένα θερμογραφικά που μας επιτρέπουν να έχουμε ιστορικό θερμοκρασιών για διάστημα δώδεκα μηνών και πιστοποιημένα καταγραφικά ούτως ώστε να λαμβάνουν οι πελάτες μας αποδεικτικό θερμοκρασίας κατά την παράδοση των προϊόντων τους. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως το προϊόν σας θα βρίσκεται στη σωστή θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς του, όσο ευπαθές ή μη κι αν είναι. Ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες θα μπορείτε να είστε βέβαιοι για όλα τα τρόφιμα, ακόμη και για τα βιολογικά οπωροκηπευτικά που δεν έχουν συντηρητικά και για όλα τα προϊόντα ψυγείου – κατάψυξης όπως π.χ. παγωτά, γιαούρτια κ.α. Όλα θα φθάνουν στον προορισμό τους αναλλοίωτα.

Η επένδυση αυτή, δεν αναπροσαρμόζει το κόστος για τον πελάτη, καθώς για εμάς ήταν απαραίτητο εργαλείο διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών μας και ανταπόδοση της εμπιστοσύνης των επί σειρά ετών πελατών μας. Σας καλούμε να μας γνωρίσετε και να μας εμπιστευτείτε για την ποικιλία και ευελιξία των οχημάτων μας, τις υψηλών προσδοκιών υπηρεσίες μας και τις ανταγωνιστικές τιμές μας.