Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Επειδή η γνώση είναι δύναμη… μάθετε τα πάντα για τα οχήματα που θα μεταφέρουν τα εμπορεύματά σας.

H VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ διαθέτει στόλο από σύγχρονα ιδιόκτητα Φ.Δ.Χ., πιο συγκεκριμένα Κόφες και Ψυγεία (συντήρηση – κατάψυξη με χώρισμα) χωρητικότητας 6, 8, 10, 12 & 15 ευρωπαλετών, Τριαξονικά χωρητικότητας 18 ευρωπαλετών και Συρόμενα χωρητικότητας 34 ευρωπαλετών. Τα μικρά φορτηγά διανομής καλύπτουν κάθε ανάγκη των αστικών εμπορευματικών διανομών – μεταφορών και τα διαξονικά δουλεύουν πάνω στο κομμάτι των συνηθέστερων ζητήσεων από 10 – 12 έως 15 ευρωπαλέτες. Συνεχίζουμε με ποικιλία τριαξονικών φορτηγών για μεγαλύτερες παραγγελίες που αγγίζουν τις 18 ευρωπαλέτες, για να φθάσουμε στα συρόμενα που η χωρητικότητά τους αγγίζει τις 34 ευρωπαλέτες. Ο αριθμός, η ποικιλία και η διαφορετικότητα του στόλου μας είναι σίγουρο πως θα σας καλύψει απόλυτα! Μήκος, πλάτος και ύψος ποικίλλουν για να μπορούμε να εξυπηρετούμε διαφορετικά φορτία και να συμβαδίζουμε με τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας. Για παράδειγμα: συγκεκριμένο μήκος καρότσας για στενούς δρόμους ή συγκεκριμένο ύψος για ψηλά φορτία.

Όλα τα οχήματα της VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ διαθέτουν GPS παρακολούθησης, ασφάλεια φορτίου και τα Φορτηγά Ψυγεία καταγραφικά θερμοκρασίας. Το κάθε όχημα είναι εφοδιασμένο με υδραυλική πόρτα, παλετοφόρα καρότσια, ιμάντες πρόσδεσης φορτίου, πλαϊνή πόρτα και τα Φορτηγά Ψυγεία με ψυκτικά μηχανήματα (ψύξης – κατάψυξης) καθώς και εσωτερικά χωρίσματα θαλάμου. Επίσης, είναι αδειοδοτημένα από τις υγειονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.

Έχουμε εξοπλίσει τα Φ.Δ.Χ. μας με GPS συστήματα τηλεματικής & απομακρυσμένου ελέγχου για να εντοπίζουμε το κάθε όχημα, ανά πάσα στιγμή. Έτσι, διαχειριζόμαστε και παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο το κάθε όχημα, έχοντας γνώση του κάθε σταδίου φόρτωσης – διαδρομής – εκφόρτωσης, καταφέρνοντας να απαντάμε με βεβαιότητα στις ερωτήσεις των πελατών μας και επεμβαίνοντας με αμεσότητα σε περιπτώσεις προβλημάτων ή απρόβλεπτων καθυστερήσεων.

Ακόμη, οι πελάτες μας μπορούν να νιώθουν σιγουριά για τη μεταφορά των εμπορευμάτων τους, μιας και η εταιρεία μας παρέχει ασφάλιση εμπορευμάτων, σύμφωνα με το Ν. 3887/10. Η ασφάλιση που επιλέξαμε καλύπτει τη μεταφορά πάσης φύσεως εμπορευμάτων, κατά παντός κινδύνου, για απώλειες ή ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά τη μεταφορά τους.

Επιλέξαμε διακριβωμένα θερμογραφικά που μάς επιτρέπουν να έχουμε ιστορικό θερμοκρασιών για διάστημα δώδεκα μηνών και πιστοποιημένα καταγραφικά ούτως ώστε να λαμβάνουν οι πελάτες μας αποδεικτικό θερμοκρασίας κατά την παράδοση των προϊόντων τους. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως το προϊόν σας θα βρίσκεται στη σωστή θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς του, όσο ευπαθές κι αν είναι.

Σας καλούμε να μας γνωρίσετε και να μας εμπιστευτείτε για την ποικιλία και ευελιξία των οχημάτων μας, τις υψηλών προσδοκιών υπηρεσίες μας και τις ανταγωνιστικές τιμές μας.

Δείτε μέρος του στόλου μας

Παρέχουμε:

Κόφες
Ψυγεία
Διαξονικά
Τριαξονικά
Συρόμενα
Πλήρης τεχνικός εξοπλισμός
Ασφάλεια φορτίου
GPS
Καταγραφικά θερμοκρασίας