Μεταφορες Catering

Η VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ εκτελεί μεταφορές Catering από και προς την Αττική και όλες τις πόλεις και τα νησιά της Ελλάδας. Με τον πλήρη στόλο οχημάτων που διαθέτουμε, καλύπτουμε από την πλευρά της ολοκληρωμένης μεταφοράς, κάθε εκδήλωση, party, συνέδριο, δεξίωση, γάμο ή βάπτιση. Επιπλέον των διαφόρων τροφίμων και προϊόντων, μεταφέρουμε εξοπλισμό, τραπεζοκαθίσματα, σκεύη, λουλούδια, ηχητικά κ.α. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε χαρακτηρίζονται από συνέπεια, υπευθυνότητα, ποιοτική εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές!
Η πολυετής εμπειρία μας σε τέτοιου είδους συνεργασίες, μας έχει διδάξει την τεχνογνωσία και τον τρόπο που οφείλουν οι μεταφορικές εταιρείες να αντιμετωπίζουν τέτοιες περιστάσεις. Δεν είναι μια απλή φόρτωση – εκφόρτωση εμπορευμάτων, αλλά διέπεται από τους δικούς της κανόνες που το προσωπικό του γραφείου μας και οι οδηγοί μας γνωρίζουν εις βάθος. Με τα οχήματά μας προσεγγίζουμε δύσβατα σημεία όπως π.χ. σε νησιά. Δεν γνωρίζουμε από Κυριακές και αργίες. Για την VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ δεν υπάρχει περιορισμός χρόνου και τόπου. Γι αυτό και μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια οι εταιρείες που σχετίζονται με την κάλυψη εκδηλώσεων για μεταφορές Catering.

ΟΡΘΗ ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΑ

Το κάθε όχημα είναι εφοδιασμένο με υδραυλική πόρτα, παλετοφόρα καρότσια, ιμάντες πρόσδεσης φορτίου, πλαϊνή πόρτα, ψυκτικά μηχανήματα (ψύξης – κατάψυξης) καθώς και εσωτερικά χωρίσματα θαλάμου. Η πρώτη ύλη είναι το πιο σημαντικό για κάθε επαγγελματία στο χώρο του Catering, γι αυτό το λόγο, τα προϊόντα επιβάλλεται να φτάνουν αναλλοίωτα στον προορισμό τους. Επιλέξαμε διακριβωμένα θερμογραφικά που μας επιτρέπουν να έχουμε ιστορικό θερμοκρασιών για διάστημα δώδεκα μηνών και πιστοποιημένα καταγραφικά ούτως ώστε να λαμβάνουν οι πελάτες μας αποδεικτικό θερμοκρασίας κατά την παράδοση των προϊόντων τους. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως το προϊόν σας θα βρίσκεται στη σωστή θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς του, όσο ευπαθές ή μη κι αν είναι. Ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες θα μπορείτε να είστε βέβαιοι για όλα τα τρόφιμα, ακόμη και για τα βιολογικά οπωροκηπευτικά που δεν έχουν συντηρητικά και για όλα τα προϊόντα ψυγείου – κατάψυξης όπως π.χ. παγωτά, γιαούρτια κ.α.

Σας καλούμε να μας γνωρίσετε και να μας εμπιστευτείτε για την ποικιλία και ευελιξία των οχημάτων μας, τις υψηλών προσδοκιών υπηρεσίες μας και τις ανταγωνιστικές τιμές μας.