Σφοδρή καταιγίδα στη Μάνδρα Αττικής

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, νωρίς το πρωί δύο φορτηγά της VNT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ βρέθηκαν στην περιοχή της Μάνδρας, εκεί όπου λίγες μέρες πριν χτύπησε σφοδρή καταιγίδα.

Αποτέλεσμα των ακραίων καιρικών φαινομένων είναι ο μεγάλος αριθμός νεκρών, αγνοουμένων και τραυματιών. Οι υλικές καταστροφές ανυπολόγιστες. Η αποκατάσταση της πληγείσας περιοχής φαντάζει ένα στοίχημα, δύσκολο να κερδηθεί.

Ρωτήσαμε και μάθαμε ποιες είναι οι ανάγκες όσων έχουν μείνει πίσω να παλεύουν με τις πλημμυρισμένες κατοικίες τους και με τα λασπωμένα μαγαζιά τους. Μας είπαν πολλές… πάρα πολλές…  Έτσι, μεταφέραμε και διανείμαμε στις συγκεκριμένες περιοχές 14 τόνους εμφιαλωμένα νερά.

Προτρέπουμε όλους τους φίλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας, προσφέροντας ό,τι και όπως μπορούν. Ας αναλογιστούμε πως μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να βοηθήσει και ας σταθεί πλάι στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

Για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών μπορείτε να ενημερωθείτε στο τηλέφωνο 2132014900. Οι προσφορές συλλέγονται στο Δημαρχείο Μάνδρας, στη διεύθυνση Στρατηγού Ρόκκα 45.